Näyttelyhaku vuodelle 2024

Poriginal gallerian ohjelma päätetään vuosittain koko näyttelykaudeksi. Näyttelyohjelmasta päättää Porin taidemuseon edustajista sekä satakuntalaisten taiteilijaseurojen esittämistä taiteilijajäsenistä koostuva jury.

Poriginal galleria on Porin taidemuseon vaihtuvien näyttelyiden galleriatila. Poriginal galleria esittelee ajankohtaista kotimaista ja satakuntalaista taidetta unohtamatta kansainvälistä näkökulmaa.

Hakemus

Hakemusten tulee olla toimitettuna Poriginal galleriaan elokuun 2023 loppuun mennessä, osoitteeseen poriginal.galleria(at)pori.fi. Hakemuksen maksimikoko 5MT ja hakemusaineisto yhdessä pdf-tiedostossa. Hakemus kuitataan vastaanotetuksi, viimeistään parin päivän sisällä hakemuksen saapumisesta.

Hakemuksen tulee sisältää ansioluettelo, näyttelysuunnitelma sekä aineistoa aikaisemmasta tuotannosta ja toiminnasta.

Poriginal gallerian näyttelyjury kokoontuu syyskuussa 2022. Kaikille hakijoille ilmoitetaan juryn päätöksestä lokakuun loppuun mennessä.

Näyttelyaika

Näyttelyaika on 18 vrk (sisältäen ripustus- ja purkuajan). Näyttelyaika on lauantaista tiistaihin.

Vuokra

Näyttelytilan vuokra yhdestä kerroksesta on 360 €, koko tila (ala- ja yläkerta) 580 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myyntiprovisiota ei peritä.

Vuokraan sisältyy: siivous ja valvonta, lehdistölle tiedottaminen, julisteiden levittäminen Porin keskusta-alueella, näyttelyyn liittyvän kirjallisen materiaalin kopiointi, rajoitettu määrä veistosjalustoja ja ripustustarvikkeita, sekä sopimuksessa mainitut av-laitteet.

Vuokraan ei sisälly: ripustaminen ja purkaminen, teosten kuljettaminen ja mahdolliset vakuutukset, julisteen ja kutsukorttien painatus, avajaisjärjestelyt, näyttelyä koskevan kirjallisen materiaalin laatiminen.

Näyttelysopimus (tulosta, allekirjoita ja palauta)

Pohjakaava

Lisätietoja:

Kai Ruohonen
Tuottaja, Poriginal galleria
044 701 1093
poriginal.galleria@pori.fi